Beroving maaltijdbezorger in Amersfoort

zwaailicht
Stockfoto

Amersfoort – Op zondagavond 30 september werd een maaltijdbezorger overvallen door twee mannen aan het Heksenkruid in Amersfoort. Het 16-jarige slachtoffer raakte niet gewond, wel werd geld buit gemaakt. De politie is op zoek naar getuigen van deze brutale overval.

Detailfoto van een zwaailicht
Op zondagavond 30 september rond 20:00 uur werd een 16-jarige maaltijdbezorger aangesproken door twee mannen. Vervolgens werd hij onder bedreiging van een wapen beroofd van zijn avondopbrengst. Het slachtoffer raakte hierbij gelukkig niet gewond. Toen de daders de buit op zak hadden, vluchtten zij weg op een scooter.

Signalement
De politie zoekt twee lichtgetinte mannen. Beiden waren gekleed in een zwarte jas en een zwarte broek. De mannen zijn tussen de 1.80 en 1.90m lang. Eén van hen heeft een mager uiterlijk. De verdachten vluchtten weg op een scooter in de richting van de Laan van Duurzaamheid.

Uw tip!
De recherche is op zoek naar getuigen van deze overval. Was u die bewuste avond in de buurt van Het Heksenkruid in Amersfoort en heeft u een scooter hard zien wegrijden? Of misschien woont u in hier in de buurt en heeft u camerabeelden? Misschien heeft u zelfs een foto of video gemaakt van de overvallers. Alles helpt.

Heeft u informatie? Neemt u dan contact met ons op via nummer 0900-8844 of via het het tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.