Overlastgevende vrouw bedreigt agenten met messen - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Overlastgevende vrouw bedreigt agenten met messen

politie

Gilze – Vrijdagmiddag is een 36-jarige vrouw in haar woning aangehouden vanwege overlastgevend gedrag en bedreiging van agenten met messen.

Omstreeks 17.45 uur worden agenten, na een melding van overlastgevend gedrag, naar het woonadres van de verdachte gestuurd. Als deze bij de woning aanbellen opent de vrouw de voordeur met twee grote messen in haar hand gericht op de agenten.

Zij luistert niet naar de opdracht om de messen weg te leggen. Om die reden richt één van de agenten de pepperspraybus op de vrouw en zijn collega zijn vuurwapen. Hierna legt zij beiden messen op de grond en is vervolgens aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

To Top