112Vandaag

Noord-Brabant

Man zonder rijbewijs veroorzaakt aanrijding in Tilburg en rijdt weg

Politie met blauw onderweg

Tilburg – Een 23-jarige bestuurder van een motorscooter reed zaterdagmiddag 29 september op de Korvelseweg tegen een auto. De man viel, werd door de inzittenden van de auto geholpen, maar ging er vervolgens vandoor. De politie hield de verdachte even later aan.

De automobilist sloeg die middag rond 17.50 uur af richting het Observantenhof. Vervolgens reed er een motorscooter tegen de achterkant van de auto. De bestuurder viel, waarop de inzittenden van de auto hem overeind hielpen. De automobilist wilde de schade met de man afhandelen, maar de bestuurder van de motorscooter reed er snel vandoor.

Geen rijbewijs
De politie kon de bestuurder aan de hand van het kenteken snel opsporen. De 23-jarige man uit Tilburg had de motorscooter geleend. Ook bleek dat hij niet in het bezit was van een rijbewijs. Hij moet zich later tegenover de rechter verantwoorden.

To Top