Man betrapt met flinke hoeveelheid drugs op zak - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Man betrapt met flinke hoeveelheid drugs op zak

geboeid

Roosendaal – Vrijdagavond is een 23–jarige man uit Roosendaal in de Lyceumlaan aangehouden op verdenking van drugshandel en witwassen.

Omstreeks 21.50 uur zien surveillerende agenten op één van de parkeervakken langs de Spoorstraat een personenauto staan. In de auto zit een man achter het stuur en een tweede persoon staat aan de bestuurderszijde tegen de auto aan. Een ogenschijnlijk normaal tafereel, wat toch de aandacht van de agenten trekt. Als zij het parkeerterrein oprijden gaat de tegen de auto leunende man snel een woning binnen. De bestuurder van de auto rijdt vervolgens weg richting de Brugstraat en neemt de afslag naar de Lyceumlaan. Daar krijgt hij van de agenten een stopteken en wordt aan een algemene controle onderworpen.

Auto in beslag genomen
Nadat de identiteit van de man is vastgesteld, blijkt dat deze zich in het verleden heeft beziggehouden met drugshandel. Nadat hij is uitgestapt ruiken de agenten dat er een flinke hennepgeur om hem heen hangt. Na een oppervlakkige fouillering komen vanonder zijn broeksband 24 gripzakjes cocaïne, 3 Xtc-pillen en 11 zakjes hennep tevoorschijn. Ook heeft hij een flinke som contant geld bij zich. Hierna is hij aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet en voor verhoor en nader onderzoek meegenomen naar een politiecellencomplex. Daarnaast wordt hij verdacht van witwassen; zijn dure auto is in beslag genomen. Evenals de aangetroffen drugs.

To Top