Brutale snelkraak bij juwelier - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Brutale snelkraak bij juwelier

afzetting pd

Veenendaal – In het zicht van diverse getuigen pleegden twee onbekende mannen met bivakmutsen op een scooter zaterdagavond 29 september een snelkraak bij een juwelier aan de Markt. Rond 20.20 uur sloegen zij ene ruit in en gingen er met onbekende buit vandoor.

De daders gingen er op een rode scooter vandoor richting de tunnel bij de Duivenwal en het Franse Gat. De gewaarschuwde politie zocht de omgeving af. Ook ging een burgernetbericht uit. Dit leidde niet tot aanhouding van de verdachten. Een van hen droeg een beige jas en had een tas bij zich, vermoedelijk van de Boni.

Uw tip!
De politie is direct een onderzoek gestart en heeft getuigen gesproken en beelden veiliggesteld. Heeft u ook beelden? Of heeft u iets gezien en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via 0900 – 88 44. Anoniem melden kan ook via 0800 – 7000.

To Top