Slachtoffer ongeval Tilburg overleden

ambulance en politie
Stockfoto

Tilburg – De 77-jarige vrouw uit Tilburg die dinsdagavond ernstig gewond raakte nadat ze door een auto werd aangereden is overleden in het ziekenhuis. De vrouw liep dinsdagavond met haar rollator in de omgeving van de Beneluxlaan waar ze werd aangereden. De bestuurder van de auto reed door na het ongeval, maar meldde zich een halfuur na het ongeluk zelf op het politiebureau.

De 19-jarige bestuurder zit nog vast voor verhoor. Volgens de politie is de oorzaak van het ongeluk nog niet duidelijk, maar zijn er geen aanwijzingen dat de man onder invloed van alcohol was. Er is een voorlopige speekseltest afgenomen om te kijken of de man onder invloed was van verdovende middelen.

De vrouw werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis waar ze later overleed.

Het rijbewijs van de automobilist is ingevorderd.