Ouders en twee kinderen omgekomen bij brand

Brand Papendrecht
Foto: Politie

Papendrecht – In een rijtjeshuis aan de Cremerstraat in Papendrecht zijn vier dode mensen gevonden. Volgens de politie gaat het om een man en een vrouw van 32 en twee kinderen van 4 en 6. Zij werden in de woonkamer van het huis gevonden.

De hulpdiensten kwamen aan het einde van de ochtend massaal naar de woning, waar een brand woedde. Hoe die brand is ontstaan is niet duidelijk. Ook is de toedracht nog onduidelijk. De politie zegt alle opties open te houden, maar houdt ook nadrukkelijk rekening met een gezinsmoord.

Volgens de politiewoordvoerder hebben de buren “veel gezien”, maar wat zij precies hebben gezien is niet duidelijk.

De brand was volgens de politie niet heel fel. “We hopen zo snel mogelijk te achterhalen wat er zich daar heeft afgespeeld”, zegt een woordvoerder.