Vier kinderen omgekomen bij ongeluk op het spoor bij Oss - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Vier kinderen omgekomen bij ongeluk op het spoor bij Oss

Ambulance

Oss – Bij het ongeluk tussen een trein en een bakfiets op het spoor bij Oss zijn vier kinderen omgekomen. Dat bevestigt de politie. Ook raakten een kind en een volwassene zwaargewond. Het ongeluk gebeurde donderdagochtend rond halfnegen.

De omgekomen kinderen kwamen van een voorschoolse opvang. De vrouw die de bakfiets bestuurde, kwam van een kinderdagverblijf en had net een of meer kinderen afgezet bij een school. Ze was op weg naar een volgende school. Dat zeggen mensen die de vrouw kennen. Het zou gaan om een elektrische bakfiets. De twee gewonden liggen in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Onderzoeksraad voor Veiligheid
Onderzoekers van de Onderzoeksraad voor Veiligheid zijn onderweg naar Oss. Dit laat de plaatsvervangend secretaris-directeur van de Onderzoeksraad weten.

To Top