Meerdere kinderen uit één gezin betrokken bij drama Oss - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Meerdere kinderen uit één gezin betrokken bij drama Oss

OngevalOss

Oas – Bij het drama donderdagochtend in Oss zijn meerdere kinderen uit één gezin betrokken.

Dit bevestigt de politie donderdag op de persconferentie over het dramatische ongeluk op het spoor in Oss waarbij donderdagochtend vier kinderen omkwamen en nog een kind en een begeleidster zwaargewond raakten.

Om hoeveel kinderen uit één gezin het gaat, is niet bekendgemaakt. In totaal zijn drie gezinnen met kinderen getroffen door het ongeluk.

Een volwassene (de bestuurster van de bakfiets) en een kind zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Zij verkeren in kritieke toestand. De omgekomen kinderen waren vier tot elf jaar oud. Meerdere kinderen behoorden tot hetzelfde gezin.

To Top