Vermiste Rodechelies (12) mogelijk verborgen - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Holland

Vermiste Rodechelies (12) mogelijk verborgen

Rodechelies

Amsterdam – De 12-jarige Rodechelies Celedonio Santo uit Amsterdam Zuidoost is sinds donderdagochtend 13 september vermist. Het onderzoeksteam van de politie houdt rekening met het scenario dat Rodechelies mogelijk ergens verborgen wordt gehouden.

Het verborgen houden van een minderjarig kind is een misdrijf en dus strafbaar. Het onderzoeksteam dat zich bezig houdt met de vermissing van Rodechelies ontving sinds het moment van haar vermissing meerdere tips, maar vooralsnog is zij nog altijd niet terecht.

Mensen die meer informatie hebben over de verblijfplaats van het meisje worden met klem verzocht zich bij de politie te melden via de opsporingstiplijn 0800-6070, via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000 of via het tipformulier.

To Top