Drie gemaskerde en gewapende mannen overvallen winkel - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Drie gemaskerde en gewapende mannen overvallen winkel

Politieagent op de rug

Oud-Gastel – Zaterdagmiddag hebben drie gemaskerde mannen op de Markt een gewapende overval gepleegd op een winkel. Er raakte niemand gewond.

Tijdens de overval was de winkel geopend en waren er klanten aanwezig. De daders hadden een mes bij zich. Het drietal vluchtte te voet weg richting de Korte Dreef. Enkele personeelsleden en klanten gingen achter hen aan, maar konden niemand aanhouden. De buit was gering.

Onderzoek
De politie is onmiddellijk een onderzoek gestart. Zo werd in de buurt van Oud-Gastel nog tevergeefs naar de daders gezocht. Ook werden diverse mensen verhoord. De winkel werd voor verder onderzoek afgesloten.

Weet u meer over de overval of de daders?
De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld bij het contact met de politie zaaknummer 2018218279.

To Top