112Vandaag

Noord-Brabant

89-jarige vrouw slachtoffer oplichter aan de deur

Politiewagen

Waalwijk – Een man beduvelde zaterdagavond 15 september een bejaarde vrouw met een babbeltruc. De politie zoekt getuigen die de man(nen) hebben gezien.

Rond 18.05 uur belde de man bij het appartementencomplex aan de Jan Pannebakkerhof. Hij vertelde dat hij van de gemeente was en dat er een lek op het dak was. Hij vroeg of hij in haar woning om wat controles te doen. Terwijl hij door de woning van de 89-jarige vrouw liep is mogelijk een tweede dader de woning binnengekomen. Toen hij weg was, ontdekte het slachtoffer dat ze bestolen was van sieraden. De politie zoekt getuigen die de man(nen) hebben gezien.

Signalement
Dader 1:

• De man heeft een fors postuur.

• Hij is tussen de 30 en 40 jaar oud

• Hij is tussen de 1 m 70 en 1 m 80 lang

• Heeft een lichtgetinte huidskleur

• Zwart haar dat naar achter is gekamd tot in zijn nek en brede bakkebaarden.

• Hij droeg een witte blouse met lange mouwen.

Dader 2:

• Een blanke man

• Hij is tussen 25 en 30 jaar oud.

• Ongeveer 1m 85 lang.

• Donkerblond / rossig haar, aan de zijkant opgeschoren.

Tips
Heeft u kort voor of na het incident iets verdachts gezien in de buurt van de Jan Pannebakkerhof in Waalwijk, neem dan contact op met de politie. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Zaaknummer 2018218344.

To Top