Auto uitgebrand in Rosmalen - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Auto uitgebrand in Rosmalen

Autobrand Rosmalen

Rosmalen – Een auto is in de nacht van vrijdag op zaterdag in vlammen op gegaan in Rosmalen. Rond vijf over een kreeg de brandweer van Rosmalen de melding van een autobrand aan de Terpeborch. Bij aankomst van de brandweer stond een geparkeerde auto volledig in brand. Doordat de brandstoftank van de auto gescheurd was, waaruit de benzine naar buiten liep, had de brandweer er een hele klus aan om de brand onder controle te krijgen. De auto brandde geheel uit.

Wat de oorzaak van de brand is, is niet bekend. De eigenaresse had de auto vrijdagavond rond 18:00 uur voor het laatst gebruikt, wat een technisch mankement onwaarschijnlijk lijkt, al is het niet uit te sluiten.

Door de brand raakte ook een tweede auto die langs het brandende voertuig geparkeerd stond zwaar beschadigd. De brand trok ondanks het nachtelijke tijdstip flink wat bekijks. Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om de auto af te voeren.

Autobrand Rosmalen

Foto: Bart Meesters

To Top