Politie zoekt getuigen van schietpartij in Rotterdam

Politieagent op de rug
Stockfoto

Rotterdam – De politie zoekt getuigen van een schietincident dat op 4 augustus jl heeft plaatsgevonden aan de Kaapstraat in Rotterdam. Hierbij raakte een 21 jarige Rotterdammer gewond.

Het slachtoffer meldde zich die avond tegen middernacht bij politiebureau Maashaven dat hij was beschoten na een ruzie. Hij had bloed op zijn kleding en had een lichte verwonding naar aanleiding van een schampschot.

De recherche stelde een onderzoek in en er is inmiddels een 20-jarige verdachte aangehouden. Uit de verklaringen en verhoren is gebleken dat er een ruzie had plaatsgevonden in de portiek van een woning aan de Kaapstraat. Daar is vermoedelijk ook het schot gevallen. Maar mogelijk is deze confrontatie een gevolg geweest van een ruzie tussen het slachtoffer en de schutter, eerder die avond, bij een muziekevenement in het Zuiderpark.