Politie zoekt getuigen van schietpartij Dordrecht

Politieagent op de rug
Stockfoto

Dordrecht – Was u getuige van een schietincident dat zich op 9 zondag september op de Dordtse Noordendijk afspeelde? Wie deze vraag kan beantwoorden of andere informatie heeft die in het onderzoek kan helpen, wordt gevraagd contact met de politie in Dordrecht te leggen.

Rond 22.22 uur hoorden verschillende buurbewoners uit de omgeving Noordendijk/Wouwstraat meerdere knallen en ook twee agenten die toevallig in de buurt waren, kregen de geluiden mee. Hoewel ze er binnen een minuut waren, waren de dader(s) al gevlogen. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

In de muur van een nabijgelegen huis werden twee kogelinslagen gevonden. Getuigen spraken over meerdere knallen en zagen twee mannen op scooters hard wegrijden. Ook werd een jongeman gezien die te voet was en mogelijk de schutter was.