Overval op pizzabezorgbedrijf Tilburg

politiewagen
Stockfoto

Tilburg – Een onbekende man heeft zaterdagavond een pizzabezorgbedrijf overvallen. Hij kwam met een mogelijk vuurwapen de zaak binnen, eiste geld en ging er met een geldbedrag vandoor. Hij liet geschrokken personeel achter.

Op zaterdag 8 september 2018 om 21.40 uur kwam er bij het Operationeel Centrum in Tilburg een overvalalarm binnen van ene bedrijf aan de Korvelseweg. Er werden direct verschillende politie-eenheden naar de straat gestuurd en het bleek inderdaad een overval.
Er was een man binnen komen rennen met een mogelijk vuurwapen in zijn hand:
– ongeveer 20 jaar oud
– ongeveer 1.70m lang
– pet
– grijs vest met ritssluiting en capuchon
– capuchon over de pet getrokken
– zwarte stoffen handschoenen
– rode bandana over het gezicht
– mogelijk een logo op de achterzijde van de broek
– sprak straattaal

Wie herkent de verdachte

Hij eiste geld en ging er toen weer vandoor met een geldbedrag. Er is nog tevergeefs naar de man gezocht onder andere met een hond die nog een spoor heeft gevolgd. Het is mogelijk dat de verdachte op beeld staat. We roepen getuigen en mensen die iets van de zaak afweten, de man via zijn signalement herkennen of denken te herkennen op om dit bij ons te melden via:
– via de banner onder dit bericht of
– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
– anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M