Identiteit dodelijke schietpartij Eindhoven bekend - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Identiteit dodelijke schietpartij Eindhoven bekend

PD Schietpartij EHV

Eindhoven – De identiteit van het dodelijke slachtoffer van het schietincident zaterdagavond is bekend, het gaat om een 34-jarige man uit Eindhoven. De man werd zaterdag rond 20.00 uur in zijn auto beschoten op de Sionstraat en overleed ter plaatse.

Politieagent met portofoon
Het sporenonderzoek werd in de loop van de nacht afgerond. De auto waarin het slachtoffer zat is in beslag genomen en wordt elders nog verder onderzocht. We zijn vandaag opnieuw met getuigen en buurtbewoners in gesprek. Daarnaast wordt er ook gesproken met diverse mensen uit de omgeving van het slachtoffer.

Onderzoek
We zijn bezig met een uitvoerig onderzoek waarin feiten, waarheidsvinding en zorgvuldigheid voorop staan. Op dit moment kunnen we nog geen nieuwe details uit het onderzoek delen. We zijn volop bezig met het inventariseren en analyseren van de tot nu toe verzamelde gegevens en sporen. Daarbij onderzoeken we ook de achtergronden van het slachtoffer en een mogelijk motief.

Getuigen
Uit de eerste gesprekken met getuigen komt naar voren dat er mogelijk sprake is van twee mannen die vlak na het incident op de hoek van de Sionstraat met de Gibeonstraat stonden. Dit was op zo’n 20 meter afstand van het schietincident. We zijn op zoek naar deze twee mannen. Mogelijk hebben zij belangrijke informatie voor ons. Ben u dit of kent u deze mannen of heeft u de mannen daar zien staan? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

To Top