Politie zet woonwijk af in zoektocht naar man met openstaande celstraf - 112Vandaag

112Vandaag

Limburg

Politie zet woonwijk af in zoektocht naar man met openstaande celstraf

AT Sittard

Sittard – De politie heeft vrijdagavond de wijk Limbrichterveld in Sittard afgezet omdat ze op zoek is naar een man die nog een celstraf heeft openstaan.

De persoon werd rond half acht in de wijk aangetroffen met een andere man op een scooter. Er was volgens de politie sprake van een ‘verdachte situatie’. “Op het moment dat wij hem wilden controleren, vluchtte hij”, aldus een woordvoerder van de politie.

Wat die ‘verdachte situatie’ precies was, wil de woordvoerder nu niet zeggen. Eentje is aangehouden en de andere is er dus vandoor gegaan. Of degene die al aangehouden is ook nog een celstraf of een boete heeft openstaan, wordt nu uitgezocht, meldt de politie.

Afgezet
De politie heeft in de zoektocht naar de man de complete wijk afgezet en ook een helikopter en het Arrestatieteam ingezet. Er is een summier signalement vrijgegeven van hem. Hij draagt een blauwe spijkerbroek, zwarte handschoenen en zwarte schoenen.

Op dit moment doet de politie geen verdere uitspraken over waar de man voor gezocht wordt. Even voor half tien werd de zoekactie afgerond. De man is nog niet aangetroffen, maar zijn identiteit is wel bij de politie bekend. Agenten hopen hem later alsnog te kunnen aanhouden.

Foto’s: Mijnstreeknieuws

AT Sittard

Foto: Mijnstreeknieuws

To Top