Politie roept hulp in van burgers bij zoektocht naar Armeense kinderen - 112Vandaag

112Vandaag

Buitenland

Politie roept hulp in van burgers bij zoektocht naar Armeense kinderen

Politiewagen

Wijchen – Gisterenavond, vrijdag 7 september, zijn de Armeense kinderen Lili (12) en Howick (13) weggelopen vanaf een adres in Wijchen (Gelderland). Zij waren op dat moment bij hun grootouders en zijn er plotseling vandoor gegaan. Er is inmiddels aangifte gedaan van vermissing van de kinderen.

Het is op dit moment onduidelijk waar de kinderen verblijven en of ze zijn ondergedoken. De politie maakt zich zorgen over de veiligheid en het welzijn van de kinderen en is daarom is direct een zoektocht gestart.

Oproep
De politie roept uw hulp in bij het zoeken naar de kinderen. Heeft u de kinderen gezien of weet u waar ze zijn? Ben dan direct met de politie op 0900 – 8844. Het kan ook anoniem op 0800-7000.

To Top