Zes mannen vast voor productie harddrugs in Den Haag - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Zes mannen vast voor productie harddrugs in Den Haag

LFO

Zes mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn vorig weekend in Den Haag aangehouden op verdenking van de productie van harddrugs. Gister zijn ze voorgeleid aan de rechter-commissaris, die hun voorarrest met 14 dagen heeft verlengd.

De politie deed in de nacht van vrijdag op zaterdag om 00.15 uur een inval bij twee panden aan de Laan van Meerdervoort. Daar werden meerdere kilo’s harddrugs gevonden. De panden waren ingericht voor de bewerking en verwerking van harddrugs.

Eenmaal binnen konden al snel twee verdachten worden aangehouden. De vier anderen zaten in een restaurant en werden vandaar gevolgd en aangehouden.

Het gaat om zes mannen (29, 30, 41, 41, 44 en 49 jaar) zonder vaste woon- of verblijfplaats. Ze zitten op dit moment nog vast in volledige beperkingen, wat betekent dat ze geen contact mogen hebben met de buitenwereld. Zo kan de politie nog ongestoord verder onderzoek doen.

To Top