Gezocht voor dodelijke schietpartij: Errol Victor Michel Janssen

Errol Victor Michel Janssen
Errol Victor Michel Janssen

De politie is op zoek naar Errol Victor Michel JANSSEN, ook wel bekend als Mick van der Laan. De Hells Angel-member wordt ervan verdacht op 7 augustus 2018 in Delft Karel Maria Pronk te hebben doodgeschoten.

Janssen is voor het laatst gezien in Delft op 7 augustus 2018. De politie sluit niet uit dat hij zich in het buitenland schuilhoudt en zich in de omgeving van andere Hells Angel-members bevindt. Hij heeft een zeer opvallend voorkomen, voornamelijk gekenmerkt door tatoeages in zijn gezicht. Op zijn linkerwang staat de geboorte- en sterfdatum van zijn overleden vrouw. Deze wordt omgeven door meerdere tribal-vormige tatoeages. Zijn nek, armen, borst en rug zijn volledig voorzien van tatoeages.

De foto’s zijn mogelijk gedateerd en wellicht beschikt Janssen over nieuwere tatoeages in zijn gezicht.

Errol Victor Michel Janssen
Errol Victor Michel Janssen

Vragen
Heeft u Errol (Victor Michel) Jannsen alias Mick van der Laan gezien of heeft u een vermoeden waar hij nu verblijft, meldt u dat dan. Benader hem niet zelf, maar neem wanneer u hem ziet contact op met de politie. Het onderzoeksteam is bereikbaar via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar (+31)79-345 9 876. Spreekt u liever met iemand van het Team Criminele Inlichtingen, dan kunt u bellen met nummer (+31)79-345 8 999. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen.

Gegevens
Geslacht: Man
Geboortedatum: 06-03-1967
Lengte: 1.76 m.
Oogkleur: Bruin
Tatoeage op romp: Alfabetisch, boven, Gino, jongensnaam, kinderhoofd, links
Tatoeage op romp: Alfabetisch, boven, Jerry, jongensnaam, kinderhoofd, rechts
Tatoeage op hand: Alfabetisch, Gino, Jerry, jongensnaam
Tatoeage op arm: Bloem, boven, links
Tatoeage op arm: Boven, dier, vogel
Tatoeage op been: Dier, onder, panter
Tatoeage op borst: Dier, vleermuis
Tatoeage op rug: Dier, hoofd, kind, paard
Tatoeage op rug: Fantasie, indianenkop, links, onder, romp
Tatoeage in nek/ op hals: Tribal
Tatoeage in nek/ op hals: Rocker van Hells Angels (doodskop met vleugel)
Tatoeage gelaat: Achterzijde hoofd, tribal
Tatoeage gelaat: Datum 22-07-1965 en daaronder 21-09-2015
Opvallende lichaamskenmerken: Stevig getraind postuur