Horecagelegenheid beschoten in Amsterdam - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Holland

Horecagelegenheid beschoten in Amsterdam

Politieagent

Amsterdam – In de nacht van zondag 2 op maandag 3 september is er geschoten op de voorzijde van een horecagelegenheid op de Eerste Oosterparkstraat in Amsterdam Oost.

Rond 02.10 uur komen er meerdere meldingen binnen dat er schoten zijn gehoord. Als agenten ter plaatse komen blijkt er een horecagelegenheid te zijn beschoten. Er raakte niemand gewond. De straat is korte tijd afgezet voor sporenonderzoek. Ter plaatse zijn er hulzen aangetroffen en veiliggesteld door de forensische opsporing. De recherche doet verder onderzoek in deze zaak.

Getuigenoproep
De recherche spreekt graag met mensen die iets gezien of gehoord hebben van de beschieting. Heeft u informatie die de recherche verder kan helpen, maar is dit nog niet gemeld? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000. Via het tipformulier is het mogelijk om beeldmateriaal ter beschikking te stellen aan de politie.

To Top