112Vandaag

Provincies

Tweejarige jongen overleden na val uit woning

Politie met blauw onderweg

Utrecht – Aan de Gasperilaan in Utrecht is op zondag 2 september een tweejarige jongen ernstig gewond geraakt nadat hij uit een woning was gevallen. De jongen werd na de val met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij dezelfde middag overleden.

Op zondagmiddag rond 13.45 uur kreeg de politie een melding over het incident. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse om hulp te verlenen. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Later op de middag is hij daar overleden.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het incident. Daaruit is duidelijk geworden dat het gaat om een ongeval en dat niets wijst op een misdrijf.

Voor omstanders en getuigen van het incident is slachtofferhulp beschikbaar. Zij kunnen een beroep doen op Bureau Slachtofferhulp via 0900-0101.

To Top