Twee aanhoudingen na vernielingen in een woning in Heerewaarden

Agente richt wapen op man
Stockfoto

Heerewaarden – Gisteren heeft de politie ingegrepen bij een conflict in een huis aan de Doctor Willem Dreesstraat. De bewoner van het pand, een 24-jarige man, en een 31-jarige man zijn aangehouden.

De politie kreeg rond 12.00 uur een melding dat er schoten zouden zijn gelost in een woning. Toen de politie ter plaatse kwam, zagen zij één van de verdachten naar buiten komen lopen met zijn handen omhoog. De tweede verdachte voegde zich kort daarna bij hem, waarna de politie de twee kon aanhouden. Er is niemand gewond geraakt

Onderzoek
Tijdens de doorzoeking van de woning bleken verschillende goederen en de ruiten aan de achterzijde van de woning te zijn vernield. Er werden geen vuurwapens aangetroffen. Eén verdachte zit nog vast en wordt verhoord. De politie doet verder onderzoek.