Man zwaar mishandeld na aanspreken op rijgedrag - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Man zwaar mishandeld na aanspreken op rijgedrag

Politie met blauw onderweg

Roosendaal – De politie zoekt getuigen van een geweldsincident dat heeft plaatsgevonden op maandag 20 augustus tussen 17.45 en 18.00 uur ter hoogte van het Knipplein bij de Van Gilselaan in Roosendaal.

Rondom dat tijdstip liet een inwoner van deze buurt zijn hond uit. Op het plein reed een personenauto die nogal hard de bocht door ging. De auto kwam hierdoor bijna in aanrijding met een andere auto die daar ook reed. (De politie wil graag met de bestuurder van deze auto spreken.) De man die zijn hond uitliet maakte met zijn arm een gebaar van verontwaardiging naar de bestuurder die de ‘bijna-aanrijding’ veroorzaakte. De auto stopt, komt terugrijden naar de plek waar het slachtoffer loopt en slaat hem meteen in elkaar.

De politie wordt in kennis gesteld van het feit, de man doet aangifte. Hij is gewond geraakt en heeft zich onder behandeling van een dokter moeten stellen. De ergste verwondingen zitten in zijn gezicht.

Hebt u informatie?
Het slachtoffer heeft geen kans gezien om het kenteken van de auto te noteren, vandaar dat de politie op zoek is naar getuigen van dit feit. De politie wil graag weten wie de bestuurder is van de donkergrijze of antracietkleurige personenauto. Wellicht hebt u de auto even tevoren of net na het incident zien rijden en viel hij op door zijn rijgedrag? Ook wil de politie graag in contact komen met mensen die de mishandeling hebben gezien, of mensen die toevallig camerabeelden van het voorval hebben gemaakt. Wanneer u de bestuurder van de grijze auto bent, dan bent u van harte welkom op het bureau om zelf uw verhaal te doen.

Mocht u meer informatie hebben dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie op het algemene nummer (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Als u niet met de politie wilt praten om uw informatie door te geven dan kunt u terecht bij Meld Misdaad Anoniem. Dat kan via hun website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of via telefoonnummer 0800-7000. Vermeld bij uw contact graag het zaaknummer 2018-196602.

To Top