Huisarts naar ziekenhuis na steekpartij in praktijk - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Holland

Huisarts naar ziekenhuis na steekpartij in praktijk

Mobiel Medisch Team

Loosdrecht – Een huisarts in Loosdrecht is dinsdagmiddag ernstig gewond geraakt door een steekincident in zijn praktijk. Een 17-jarige jongen kwam net van de tandarts, hoorde hulpkreten en waarschuwde de politie zo schrijft De Telegraaf. Een blanke man met zwart haar, die 1.70 lang is, wordt gezocht.

De vermoedelijke dader is op de vlucht geslagen, de politie maakt jacht op hem. Het gaat om een man van ongeveer 34 jaar met zwart haar en is 1,70 meter lang. Hij draagt verder een donker trainingspak en is in het bezit van een blauwe tas.

Het ambulancepersoneel kreeg bijstand van het Mobiel Medisch Team die per traumahelikopter ter plaatse kwam.

In de Huisartsenpraktijk Loosdrecht werkten twee huisartsen, een mannelijke en een vrouwelijke. Het slachtoffer is de man. Omstanders snappen niets van het incident. ,,De man is de goedheid zelve”, vertellen ze aan De Gooi- en Eemlander.

To Top