Mensen taseren elkaar tijdens feestje in Drunen

Gisteravond ontvingen agenten van Politie Heusden een melding dat er in Drunen een verjaardagsfeestje gaande was waarbij de gasten elkaar zouden taseren met een stroomstootwapen. E.e.a. was gefilmd en op Snapchat gezet. Dat maakte het voor ons makkelijk om het stroomstootwapen te vinden. De verdachte is aangehouden en de taser is in beslag genomen. #PolitieHeusden #PolitieMeierij

Posted by Politie Heusden on Wednesday, August 1, 2018

Drunen – De politie heeft woensdagavond een persoon aangehouden met een taser op een verjaardagsfeestje in Drunen.

Bij de politie was een melding binnengekomen dat mensen elkaar taseren op een verjaardagsfeestje. Tijdens het onderzoek bleek er een video op Snapchat te staan. Zo was het voor de politie makkelijk om de taser te vinden.

De politie heeft een persoon aangehouden en de taser in beslag genomen. Niemand raakte gewond.