Man opzettelijk aangereden na ruzie - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Holland

Man opzettelijk aangereden na ruzie

Stop politie

Krommenie – Een 42-jarige man uit Schoorl raakte maandagochtend gewond toen hij na een woordenwisseling werd aangereden door een 47-jarige man uit Krommenie.

De twee mannen hadden op de Heiligerweg omstreeks 11.30 uur om onbekende reden ruzie met elkaar gekregen. De Krommenieër ging na enige tijd bekvechten een bestelbusje in en reed vervolgens met opzet tegen slachtoffer aan. De man stapte nog wel uit om te kijken naar de Schoorlenaar maar ging er daarna snel vandoor.

Door oplettende getuigen en een burgernetmelding, kon de bestuurder niet veel later in zijn woning worden aangehouden. De verdachte werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Het slachtoffer werd door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

To Top