Visser vindt deel lichaam in Waal bij Brakel - 112Vandaag

112Vandaag

Gelderland

Visser vindt deel lichaam in Waal bij Brakel

Waal

Brakel – Een visser heeft zaterdagavond in de Waal bij Brakel de romp van een lichaam gevonden. Hij deed de lugubere vondst even voor 22.00 uur.

De politie heeft amper aanknopingspunten. Ze doet ter plaatse onderzoek. ‘Er ontbreken lichaamsdelen, dat weet ik wel. Daarom zijn we ook met een helikopter in de lucht om onderzoek te doen’, zegt politiewoordvoerder Frank de Valk.

‘Aangezien de Waal de drukst bevaren rivier van Europa is, zijn de lichamen soms zwaar beschadigd door schroeven van schepen’, zegt hij. Geregeld betreft het drenkelingen uit Duitsland. Ook heeft hij geen enkel idee hoelang het lichaam in het water heeft gelegen.

Foto’s: Bart Meesters

To Top