Tilburger aangehouden na mishandeling medebewoner - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Tilburger aangehouden na mishandeling medebewoner

Politie met ambulance

Tilburg – Afgelopen nacht is omstreeks 03.05 uur in een huis van een instelling voor begeleid wonen in Tilburg Noord een 24-jarige Tilburger aangehouden omdat hij een 45-jarige medebewoner flink mishandeld zou hebben. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Het slachtoffer verklaarde dat hij de verdachte had aangesproken omdat hij een medebewoonster zou lastig vallen. Hierop werd hij door de 24-jarige Tilburger tegen een muur gegooid en in het fietsenhok meerdere malen met gebalde vuisten op zijn hoofd en in zijn gezicht geslagen

Ook werd met één arm de keel van aangever keel dicht geknepen. Medewerkers van de instelling maakten een eind aan de mishandeling De agenten zagen dat hij meerdere verwondingen in zijn gezicht had. Hij werd ter plaatse door verpleegkundigen van de ambulancedienst behandeld. Agenten hebben vervolgens de verdachte in zijn kamer aangehouden.

To Top