Dronken festivalgangers crashen - 112Vandaag

112Vandaag

België

Dronken festivalgangers crashen

Politieauto's in België

Zondagochtend ramde een wagen een verkeerspaal en een geparkeerd voertuig op de Park & Ride in het Belgische Merksem. De vijf aanwezige inzittenden van de wagen, inclusief de twee dames die verklaarden met de wagen te hebben gereden, waren onder de invloed van alcohol.

Ze waren naar eigen zeggen op de terugweg van een dancefestival in Boom. Tijdens de controle bleek dat de verzekering van het voertuig niet meer geldig was, het werd getakeld. Van de inzittenden vertoonden twee lichte verwondingen, zij werden overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging.

Eén inzittende werd meegenomen naar het politiekantoor op de Noorderlaan omwille van openbare dronkenschap.

To Top