112Vandaag

Noord-Brabant

Man aangehouden na mishandeling vriendin en haar moeder

Politieagent op de rug

Tilburg – Een 18-jarige Tilburger is afgelopen nacht op de Ringbaan Zuid aangehouden op de verdenking van het mishandelen van zijn vriendin en haar moeder. Ook zou hij vernielingen hebben aangericht aan de auto van zijn ´schoonmoeder´.

De politie kreeg om 01.10 uur een melding vanuit de wijk Korvel dat een meisje op een feestje door haar vriend was mishandeld. Hij zou daarna op haar huisadres ook haar moeder hebben geslagen. Hij was weggerend richting de Ringbaan Zuid. Agenten hebben daar de verdachte aangetroffen en aangehouden.

Aangiften
Een 18-jarige Tilburgse deed aangifte. Ze vertelde dat ze zaterdagavond op een feestje ruzie kreeg met haar jaloerse vriend. Hij sloeg haar met gebalde vuist twee keer in het gezicht en nog een keer op haar hoofd. Ze rende naar huis en vertelde haar moeder wat er gebeurd was.

Even later stond haar vriend voor de voordeur. Haar moeder deed open waarna zij door hem ook in het gezicht geslagen werd. Ze verloor haar evenwicht en viel, waardoor ze maar achterhoofd tegen de grond belandde. Hierna rende hij hard weg. Ze wilde naar het ziekenhuis gaan voor behandeling. Ze zag toen dat de linkerspiegel van de auto vernield was. Ook was het voertuig op diverse plaatsen bekrast. Ook moeder heeft aangifte gedaan.

To Top