112Vandaag

Noord-Brabant

Politie maakt eind aan illegaal feest

Politieauto blauw blauw ter plaatsen bij een incident

Ulicoten – De politie heeft afgelopen nacht een eind gemaakt aan een illegaal feest dat net was gestart op een terrein van Natuurmonumenten aan de Wildertsebaan.

Agenten gingen ter plaatse na een melding omstreeks 01.20 uur dat op een fietspad rond een terrein van Natuurmonumenten bij het oude munitiedepot aan de Wildertsebaan zich auto’s verzamelden. Vervolgens zag de melder dat de toegang naar het terrein verschaft werd middels een open geknipt hekwerk.

Agenten troffen ter plaatse diverse installaties, aggregaten en boxen. Er waren circa 100 drinkende en soms rokende feestgangers. De dienders hebben direct het feest stil gelegd en erop toegezien dat vanwege de droogte sigaretten goed werden uitgemaakt en de boel goed werd opgeruimd.

To Top