112Vandaag

Provincies

Man neergestoken in Baambrugge

Politie met ambulance

Baambrugge – De recherche zoekt getuigen van een steekincident in de nacht van vrijdag 13 juli op zaterdag 14 juli, op de Wethouder van Oostveenstraat. Een man is gewond geraakt.

Rond 04.30 uur komt de melding binnen van een steekincident bij een tennisvereniging op de Wethouder van Oostveenstraat. Wanneer de agenten ter plaatse komen zien zij een gewonde man liggen. Hij heeft verschillende steekwonden.

Verdachte aangehouden
Er wordt direct een onderzoek ingesteld en hierbij komt een verdachte in beeld. Deze verdachte, een 19-jarige jongen uit De Ronde Venen, is aangehouden. Zijn betrokkenheid bij het steekincident wordt onderzocht. Het slachtoffer is een 34-jarige man uit Wieringerwerf. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Iets gezien?
De politie zoekt getuigen van het steekincident. Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie die kan bijdragen aan het onderzoek, meld u dan bij de recherche via 0900-8844 of via het tipformulier. Dit kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

To Top