112Vandaag

Noord-Brabant

Mishandeling man uit Oudenbosch

Agent met politiejas

Bergen op Zoom – In de Antwerpsestraat in Bergen op Zoom is zondagavond rond 22.45 uur een 41-jarige man uit Oudenbosch in elkaar geslagen door twee mannen. Even van tevoren had het groepje waar de mannen bij hoorden al beledigende dingen naar het slachtoffer geroepen. Hier had hij wat op terug gezegd en kennelijk was dat voor de twee aanleiding om de 41-jarige man in elkaar te slaan.

Van het slachtoffer is een aangifte opgenomen waarin hij bovenstaande verklaarde. Hij is lichtgewond geraakt. Tijdens de vechtpartij sprong een getuige tussenbeide en scheidde de drie mannen van elkaar. Een getuige heeft ook een verklaring afgelegd bij de politie. Nadat de getuige de vechters had gescheiden vluchtten de twee mannen.

Er zijn camerabeelden van de mishandeling, die worden door de politie uitgekeken. Op de beelden staan de daders van de mishandeling, mogelijk zijn ze herkend door een agent. Er is nog niemand aangehouden, maar de politie verwacht dit op korte termijn wel te kunnen doen.

To Top