112Vandaag

Provincies

Acht kilo hennep in beslag genomen na vondst growshop

Hennep

Nieuwegein – Aan de Zeelandhaven in Nieuwegein is na een melding van een bedrijfsinbraak een growshop aangetroffen. In de growshop werd acht kilo hennep gevonden. De eigenaar van het pand is aangehouden.

De politie kreeg in de vroege ochtend van 8 juli rond 5.30 uur een melding over een inbraak in een bedrijfspand aan de Zeelandhaven. Uit één bedrijf bleek een heftruck gestolen. Met die heftruck is vervolgens geprobeerd het rolluik van een ander pand te openen. Eenmaal ter plaatse troffen agenten achter dat tweede rolluik een growshop aan. Vervolgens werd besloten het pand te doorzoeken. Daarbij werd acht kilo hennep gevonden.

De eigenaar van het pand is aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

To Top