112Vandaag

Overijssel

Politie onderzoekt woningoverval in Hengelo

Politieagent op de rug

Hengelo – Op donderdag 5 juli vond in een woning aan de Eendengang een overval plaats. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Even voor 05:00 uur kreeg de politie een melding dat een man was overvallen in zijn woning. De bewoner was die nacht wakker geworden van gerommel in zijn huis. Hij ging erop af en trof vijf onbekende mannen aan. Terwijl de mannen op zoek waren naar buit werd het slachtoffer met geweld in bedwang gehouden. Op het moment dat buren op het lawaai afkwamen gingen de daders er vandoor.

Signalement
Van een van de daders is een signalement bekend:

– Man
– Bol gezicht
– Oost-Europees uiterlijk
– Kort zwart haar
– Iets dikker postuur
– Donkere kleding
– Donkerblauwe sweater met capuchon

De politie zoekt getuigen
De politie komt graag in contact met getuigen die iets gezien hebben. Neem contact met ons op via 0900-8844 of via het tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

To Top