112Vandaag

Gelderland

Meisje lastiggevallen politie zoekt getuigen

Politie

Arnhem – De politie is op zoek naar een man die vrijdagavond 29 juni een 15-jarig meisje lastig heeft gevallen bij de Rijkerswoerdse plassen in Arnhem.

Het incident gebeurde aan de zuidzijde van de Rijkerswoerdse plassen, tussen de Rijksweg Noord en de Kerkstraat. Het meisje werd tussen 18 en 19 uur door een man seksueel benaderd en lastiggevallen. Toen het meisje te kennen gaf, hier niet van gediend te zijn, is de man vertrokken.

Het zou gaan om een man van ongeveer 30 jaar. Hij was donkergetint, kaal en droeg een donkergekleurde spijkerbroek. Voor zover bekend was de man te voet.

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien hebben wat met dit incident te maken kan hebben. Of die wellicht zelf door de man zijn benaderd. Zij worden verzocht te bellen met 0900 8844.

To Top