112Vandaag

Noord-Brabant

Man zwaar gewond gevonden op straat in Vught, vrouw aangehouden

Vught

Vught – Een man is vrijdagavond rond 22.25 uur zwaargewond gevonden op straat in Vught.

De man lag op de weg ter hoogte van de Wolfskamerweg en Baarzenstraat. Hij is met een ambulance, zeer ernstig gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. Een vrouw werd in de buurt van waar de man lag aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij mishandeling van de man. De politie rukte met meerdere wagens uit en zette de Baarzenstraat in zijn af. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. De politie doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Ook in een woning op de hoek Wolfskamerweg met de Baarzenstraat word onderzoek gedaan. Het onderzoek ging door tot diep in de nacht en zal overdag voort gezet worden.

Vught

Foto: Bart Meesters

Vught

Foto: Bart Meesters

Vught

Foto: Bart Meesters

To Top