112Vandaag

Provincies

Man schiet op flatgalerij

uniform politie

Capelle aan den IJssel – Een nog onbekende man heeft geschoten richting een galerij van een flatwoning op Het Steen. Daar stond een 39-jarige man voor de deur van een woning. Hij werd niet geraakt. Het incident gebeurde op zondagmiddag net voor 17.30 uur.

De politie begon direct een groot onderzoek. Daaruit bleek dat de verdachte aan kwam rijden in een auto, uitstapte en schoot. Hierna stapte hij weer in en reed weg. De politie is op zoek naar de auto en de verdachte. Gelukkig raakte niemand gewond. Bij Het Steen doet de politie forensisch onderzoek en hoort getuigen. Dat om te achterhalen wat de oorzaak is van het schietincident.

Getuigen die informatie of beelden hebben kunnen deze doorgeven aan de politie via het tipformulier of bellen naar nummer 0900-8844.

To Top