112Vandaag

Provincies

Vechtpartij in Renesse, een aanhouding

arrestant wordt afgevoerd

Renesse – Via 112 kreeg de politiemeldkamer vannacht rond 02.00 uur meerdere meldingen van een vechtpartij op het transferium in Renesse, aan de Roelandsweg. Getuigen meldden dat er mensen geslagen waren door meerdere mannen. Zij zouden met een broeksriem om zich heen hebben staan maaien.

Agenten zijn ter plaatse gegaan en troffen twee meisjes en een jongen aan die (lichte) verwondingen hadden opgelopen doordat ze klappen hadden gehad met een riem. Een van de drie, de jongen (23 uit Kruiningen), moest zich aan zijn verwondingen laten behandelen door een arts van de huisartsenpost.

De aanleiding voor de vechtpartij zou mogelijk een ruzie zijn die ontstaan was in één van de horecagelegenheden in de Renesse.

Een verdachte aangehouden
Na onderzoek zijn agenten achter de verblijfplaats van één van de verdachten gekomen. Hij is aangehouden in een woning in Zierikzee. Het betreft een 29-jarige man uit die plaats. Deze man is overgebracht naar een politiecellencomplex. Omdat het hier om een geweldsincident gaat hebben agenten de man getest op het gebruik van drugs en alcohol. Uit de test bleek dat de man wel alcohol had gedronken, maar geen drugs had gebruikt.

De politie is nog op zoek naar de andere man die volgens de getuigen bij de mishandeling betrokken was. Ook moeten nog veel getuigenverklaringen worden opgenomen en is nog niet door ieder slachtoffer aangifte gedaan.

To Top