112Vandaag

Noord-Brabant

Man zwaar mishandeld door wildplassers in Tilburg

Politieauto blauw blauw ter plaatsen bij een incident

Tilburg – Een man is zondagmorgen mishandeld toen hij op de Swalm iets zei van het feit dat twee mannen stonden te plassen op de openbare weg.

Op zondag 24 juni om 2.20 uur kwam de melding binnen bij het Operationeel centrum. Een man belde dat hij zojuist was mishandeld op de Swalm. Hij was gewond. Politie en ambulance spoedden zich naar de straat. Voordat de man naar het ziekenhuis ging in verband met zijn verwondingen verklaarde hij dat hij achter zijn dochter en een vriendinnetje fietste door de straat. In omgeving van een woning waar een feestje was zag hij dat twee mannen stonden te plassen. Hij zei daar wat van. Voordat hij het wist lag hij op de grond en werd geschopt en geslagen door de twee mannen. Een vrouw kwam aanlopen die een bekende van de mannen bleek te zijn. Ze riep dat ze moesten stoppen. De verdachten verdwenen en het slachtoffer belde de hulpdiensten. De politie heeft in de omgeving gezocht maar kon niet direct achter de identiteit van de verdachten en de vrouw komen. Het feestje was ondertussen afgelopen.

Onderzoek

De politie start een onderzoek. Het is goed mogelijk dat de mannen en de vrouw bezoekers waren van het feestje in de straat. Het slachtoffer gaf aan de voornamen gehoord te hebben van de verdachten. Het gaat om twee mannen van ongeveer 1.80 en 1.90 m lang. Een van de twee had een breed postuur de ander was smaller. Een had een wit shirt aan en de ander een donker shirt. De vrouw, die we graag horen als getuige, was gekleed in een lange lichtkleurige jurk en had lang blond haar. Wie kent deze mannen en vrouw? Wie was op het feestje en kan aangeven of deze mensen daar ook waren. Wie heeft de mishandeling gezien. Enkele vragen waar de politie antwoord op wil. Graag uw informatie delen desnoods anoniem:
– via de banner onder dit bericht of
– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),
– anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,

De verdachten en de getuige kunnen zich natuurlijk ook zelf melden bij de politie!

To Top