112Vandaag

België

Vrouw sloopt terrasmeubilair van café in Sluis

uniform politie

Sluis – Rond 01.00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag meldden getuigen dat een vrouw helemaal doordraaide en het terras van een horecagelegenheid aan de Kaai in Sluis aan het slopen was.

Agenten zijn ter plaatse gekomen en troffen wat cafégasten waarvan er eentje probeerde de vrouw in kwestie te beletten om het water in te springen. De agenten hielden de vrouw aan toen getuigen hen vertelden dat de vrouw een tafel en glazen had kapotgemaakt op het terras van de gelegenheid. De vrouw werd steeds agressiever en stribbelde enorm tegen toe de agenten haar aanhielden. Ze wilde zelfs een van de agenten bijten, maar dat kon voorkomen worden.

Het gedrag van de vrouw was dermate agressief dat de agenten vermoedden dat de vrouw niet alleen onder invloed van alcohol, maar ook van andere (mogelijk verdovende) middelen was. De vrouw is naar een politiecellencomplex gebracht en daar onderzocht door een arts.

De 38-jarige vrouw uit Aalter, België, zit nog vast en zal vandaag verder gehoord worden over de vernielingen die zij heeft gepleegd.

To Top