112Vandaag

Noord-Brabant

Vrouw mishandeld en achtervolgd op straat in Breda

Politieauto met zwaailicht

Breda – Een 24-jarige vrouw is op de Generaal Maczekstraat toegetakeld door een man. De verdachte meldde zich daarna zelf bij de politie.

Het slachtoffer fietste op straat in de nacht van woensdag op donderdag 21 juni rond 02.30 uur. Een man kwam haar tegemoet gefietst en stopte voor haar weg blokkeerde. Hij Eiste haar portemonnee en telefoon. Nadat de vrouw twee keer weigerde sloeg de 36-jarige man haar met een staaf. Hierbij raakte het slachtoffer gewond maar zij wist toch met haar fiets te ontkomen. De verdachte achtervolgde haar waarna zij verder rende over straat en aanbelde bij huizen. Een tegemoetkomend stel op de fiets hielp haar. De dader was niet meer te zien. De politie en een ziekenwagen werden gebeld. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht omdat zij verzorging nodig had.

Spijt
De politie kreeg na deze melding een telefoontje van de verdachte. Hij meldde zich om aangehouden te worden. Agenten pakten de man op de Generaal Maczekstraat op. Hij gaf aan spijt te hebben van het gebeurde. Voor de man is hulpverlening opgestart.

To Top