112Vandaag

België

Tiener (18) springt uit venster om te ontsnappen aan tante met hamer

Belgische politiebus met spoed

Molenbeek – Een familieruzie is dit weekend uit de hand gelopen in het Belgische Molenbeek. Een 18-jarige jongeman sprong uit het venster om te ontsnappen aan zijn tante, die een hamer vast had. De tiener raakte bij de val gewond aan de schouder, bevestigt de politie van zone West aan Bruzz.

De jongeman en de tante kregen zaterdagmiddag ruzie. Nadat hij de vrouw bedreigd had, nam zij een hamer. Uit schrik voor zijn tante sprong de 18-jarige daarop uit het venster vanop de eerste verdieping. Hij verloor het bewustzijn en werd met verwondingen aan zijn schouder naar het ziekenhuis overgebracht.

De tante werd door de politie meegenomen door verhoor, maar is inmiddels weer vrijgelaten.

To Top