112Vandaag

Provincies

Vrouw van darter Raymond van Barneveld gewond bij overval

Raymond van Barneveld

Den Haag – De districtsrecherche Den Haag Zuid zoekt getuigen van een overval op een woning aan de Harry Pauwlaan, zaterdag 16 juni omstreeks 06.30 uur.

De 52-jarige vrouw van Raymond van Barneveld schrok om 06.30 uur wakker van geluid in haar woning en trof drie mannen in haar huis. Zij raakte met de mannen in een worsteling waarna zij de woning uit wist te vluchten. Direct werd 112 gebeld, waarna agenten met spoed naar de woning gingen. De daders waren inmiddels vertrokken, een zoektocht in de omgeving leverde niets op. Of er daadwerkelijk iets is weggenomen, moet nog blijken. Het slachtoffer hield aan de worsteling een aantal blauwe plekken over, maar had geen medische behandeling nodig.

De recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. Heeft u zaterdagochtend 16 juni iets gezien in de omgeving van de Harry Pauwlaan dat met deze zaak te maken kan hebben? Neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag Zuid via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

To Top