112Vandaag

Limburg

Twee keer op vrouw ingereden in Middelburg

Politieagent

Middelburg – De politie zoekt getuigen van een poging zware mishandeling, gepleegd op dinsdag 12 juni jl. rond 21:40 uur op de Kanaalweg.

De 31-jarige slachtoffer reed die avond over de Kanaalweg. Bij de verkeerslichten reed een auto op haar in. Ze kon een aanrijding voorkomen. Daarop is weer gepoogd om op haar in te rijden en bij een van de pogingen werd vermoedelijk de auto geraakt. De dader reed vermoedelijk slingerend en met hoge snelheid over de weg en hinderde vermoedelijk andere verkeersdeelnemers. Op de rotonde is hij gevlucht. Het slachtoffer kon veilig thuiskomen. Het ligt vermoedelijk in de relatiesfeer. De politie nam aangifte op en heeft voor het onderzoek getuigen nodig van dit voorval.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met getuigen. U kunt (anoniem) de politie informeren via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 en www.meldmisdaadanoniem.nl, via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. U kunt ook een tipformulier invullen onder vermelding van het dossiernummer 2018137476.

To Top