112Vandaag

Noord-Holland

Politie zoekt getuigen bedreiging

Politieauto blauw blauw ter plaatsen bij een incident

Haarlem – De politie is op zoek naar getuigen van een bedreiging die plaatsvond op donderdagmorgen op de Drossestraat in Haarlem.

Omstreeks 11.40 uur liep een 34-jarige man over de Drossestraat. Op zijn schouders zat zijn zoontje. Plotseling kwam er een bromscooter langsrijden met twee personen er op. De bestuurder van de scooter reed zo dicht langs het slachtoffer, dat hij geraakt werd.

Even verderop zette de bestuurder zijn scooter neer en stapten beide mannen af. Toen het slachtoffer langs hen liep, kwamen beide verdachten achter hem aan. Hierbij werd hij bedreigd met een mes. Uiteindelijk draaiden de verdachten zich om, liepen weer naar hun scooter en reden weg. Vader en zoon raakten niet gewond.

De politie stelt een onderzoek in naar de beide verdachten. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000.

To Top