112Vandaag

Noord-Brabant

Inbrekers aangehouden na vechtpartij

geweld

Den Bosch – We hebben woensdagavond rond 19.30 uur twee mannen aangehouden die even daarvoor in een schuurtje aan de Moerputten hadden ingebroken. Terwijl ze o.a. gereedschap aan het stelen waren, werden ze betrapt door de eigenaar.

De inbrekers bedreigden de eigenaar van de schuur, maar die kreeg hulp van omwonenden en er ontstond een worsteling waarbij over en weer klappen zijn gevallen. Op dat moment kwam ook de politie ter plaatse n.a.v. de melding dat er een vechtpartij gaande was op de Moerputten. Eén van de verdachten kon direct worden aangehouden, het betreft een 36-jarige man uit Lith.

Hij was (licht)gewond aan zijn hoofd. De andere verdachte, een 39-jarige Bosschenaar wist te ontkomen, maar is even later m.b.v. de diensthond en zijn geleider aangehouden. Beide verdachten zijn ingesloten voor verhoor.

To Top