112Vandaag

Gelderland

Gemaskerde mannen in Beneden-Leeuwen, politie zoekt getuigen

Twee agenten

Beneden Leeuwen – In de nacht van 13 op 14 juni kreeg de politie rond 03.00 uur de melding dat er twee mannen met maskers bij de pinautomaat aan de Nijverheidsstraat stonden. De twee mannen zouden zijn weggereden op een scooter of motor. De politie is op zoek naar getuigen die het tweetal heeft gezien.

Toen agenten bij de pinautomaat kwamen, waren de twee mannen al weg. De pinautomaat is onderzocht en in de omgeving is gezocht naar het duo, echter de mannen werden niet meer aangetroffen.

De politie wil graag meer informatie over de twee personen die afgelopen nacht in de Nijverheidsstraat in Beneden Leeuwen zijn gezien. Ze droegen allebei een blauwe overall en hun gezicht was bedekt met een masker. Mogelijk hadden ze en breekvoorwerp bij zich.

Heeft u meer informatie? Meld het via het tipformulier of 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

To Top